De voetbalschool van Haarlem en omstreken

Voetbalpassie Haarlem is al jaren een begrip in de regio Kennemerland. Wij maken tijdens onze trainingen gebruik van de allerbeste trainingsmaterialen. Heel veel jeugdvoetballers uit de regio weten ons dan ook te vinden, om hun voetbaltalenten tijdens de trainingen van onze voetbalschool verder te kunnen ontwikkelen.

Wil jij ook komen trainen bij onze voetbalschool? Schrijf je dan in bij onze voetbalacademie.

Groepstrainingen

Het doel van groepstrainingen (6-8 spelers) bij ons is dat wij op een professionele en plezierige manier met veel individuele aandacht en coaching jouw voetbalkwaliteiten naar een hoger niveau kunnen trainen.

Baas worden over de bal, het aanleren en verbeteren van skills om je tegenstander op het verkeerde been te zetten en het trainen van kracht, uithoudingsvermogen en snelheid zijn onder andere aspecten waar wij op trainen bij Voetbalpassie Haarlem.

Voetbalpassie Haarlem traint dan ook op een hoog niveau met uitdagende en leerzame oefeningen en waarbij wij spelers ook naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Wij beoordelen de deelnemers op de belangrijkste onderdelen. De spelers (én ouders) ontvangen hun eigen scores met persoonlijke feedback over hun ontwikkeling. Het is dus maximaal werken aan je eigen ontwikkeling.

Wat verwachten wij van jouw?
Talent gaat gepaard met hardwerken, goed gedrag en doorzettingsvermogen. Dit is ook wat wij verwachten van de spelers. Wij vinden het heel belangrijk dat spelers deze componenten bezitten. Het is de basis om met elkaar aan de slag te kunnen zodat je kan groeien naar een hoger niveau.

Trainingstijd academie:
Vanaf eind augustus / begin september 2022.

Leeftijd JO9 – vrijdagmiddag 16.30-17.30 uur.
Leeftijd JO10 en JO11 – zondagochtend 09.30-10.45
Leeftijd JO12 en JO13 – zondagochtend 11.00-12.15 

Bij aanmelding nodigen we je uit voor een GRATIS proeftraining. Je kunt dan geheel vrijblijvend kennismaken met onze voetbalacademie. Wij weten meteen dan ook wie jij bent en wat jouw niveau is. Na afloop van deze training kun je aangeven of je graag bij onze voetbalacademie wilt komen trainen.

Deelnamekosten

100 ( 10 trainingen )
  • Training op hoog niveau
  • Jouw ontwikking staat op 1
  • Maximale aandacht en coaching
  • Spelersplan met rapport/feedback ontwikkeling


Aanmelden