Duo trainingen

Deze trainingen kun je samen met nog een speler (max 4 deelnemers) volgen, bijvoorbeeld samen met je teamgenoot of iemand anders van ongeveer hetzelfde niveau.
Aanmelden is mogelijk in de onderstaande leeftijdscategorieen

JO10 t/m JO19

Om trainingen bij ons te volgen moet je vooral gemotiveerd zijn en de wil hebben om beter te leren voetballen. De trainingen zijn van een hoog en uitdagend niveau. Het is dus hard werken om je skills, kracht, uithouding en snelheid naar een hoger level te trainen.

Wij hebben ervaring met spelers die op diverse niveau’s actief zijn. Van spelers die op hoog selectie niveau (divisie voetbal) tot aan spelers die uitkomen in de 1e klasse / Hoofdklasse.

 


Programma en kosten

Afhankelijk van je eigen wensen, niveau en doelstellingen maken wij in overleg met elkaar programma. Wij gaan dus zeer gericht aan de slag met je persoonlijke doelen, zodat jij nog beter zal gaan voetballen en door kan groeien naar een nog hoger niveau.

Aanvraag Duo trainingen
Mail naar: info@voetbalpassiehaarlem.nl of vul het formulier in.
Of stuur een app naar: 06-14399299 (Jip Ebbeling)

Tarief (per training)
€ 20,- per speler / per training (3 spelers)
€ 15,- per speler / per training (4 spelers)

 

Proefles
Door middel van een proefles/kennismaking kunnen wij in kaart brengen waar verbetering in zit om een periode in te trainen. Wij kijken daarbij ook naar inzet, motivatie en gedrag.

Besluit je na de proefles te blijven trainen. Dan verrekenen wij dit met de volgende training. Of te wel je eerste training, is dus geheel gratis, als je/jullie bij ons willen blijven doortrainen.

Duo training bij ons is

  • Training op maat
  • Trainingsduur 60/70 minuten
  • Wij maken gebruik van de allerbeste trainingsmaterialen
  • Trainingsdagen en tijden in overleg
  • Mogelijkheid tot voordelig aanschaf van ons Nike voetbaltenue


Aanmelden Duo training