Waar staan we voor?

Missie van Voetbalpassie Haarlem

De missie bij Voetbalpassie Haarlem is dat spelers door onze trainingen zich persoonlijk ontwikkelen en door kunnen groeien naar een nog hoger niveau (hoger team, BVO en/of KNVB-regioteam). Daarbij profiteert de club van een speler ook. Het niveau gaat als geheel omhoog. Wij halen geen spelers weg. En bieden ook geen spelers aan bij andere clubs. 

Visie van Voetbalpassie Haarlem

Iedere voetballer zou moeten beschikken over een goede basistechniek. Voetbalpassie Haarlem geeft veel persoonlijke aandacht aan het aanleren en verbeteren van voetbaltechnische en- tactische vaardigheden.
Door positieve coaching en het stimuleren om acties te maken groeit het zelfvertrouwen aan de bal en dus ook het ‘PLEZIER’ van kinderen.

Door de trainingen bij Voetbalpassie Haarlem train je veel technische handelingen om een goed balgevoel te ontwikkelen. Diverse passeerbewegingen om je tegenstander te slim af te zijn en nog veel meer. Voetbalpassie Haarlem legt de nadruk op het herhalen van alle oefeningen door middel van meerdere training periodes. Hierbij komen diverse aspecten aan bod om per periode steeds beter te leren en te gaan voetballen.

Voetbalpassie Haarlem denkt een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van gemotiveerde jeugdspelers door veel persoonlijke aandacht te schenken aan het verder ontwikkelen van de basistechnieken door training, door coaching en door spelers individueel ook te begeleiden in verbeter-, aandachts- en ontwikkelingspunten.

Effect trainingen
Veel spelers die bij Voetbalpassie Haarlem trainen en/of getraind hebben, hebben zich zo dusdanig ontwikkeld dat ze uiteindelijk terecht kwamen in een hoger team en in diverse gevallen ook uitgenodigd werden door de KNVB voor het spelen van wedstrijden bij het KNVB-regioteam. 

Kernwaarden van Voetbalpassie Haarlem

Passie in voetballen

Voetbalpassie Haarlem staat voor passie. Deelnemers die bij ons trainen moeten veel passie hebben voor het voetballen. Ontwikkeling van talent is belangrijk. Hiervoor zijn ‘MOTIVATIE’ en ‘PLEZIER’ een vereiste. Dit staat op nummer 1 bij Voetbalpassie Haarlem, want wij vinden dat je met deze componenten jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Professionaliteit

Voetbalpassie Haarlem staat voor kwaliteit. Zo trainen wij met de bete trainingsmaterialen.
Zetten wij goede trainers in bij onze activiteiten en hechten wij waarde aan uniformiteit (Nike trainingskleding).

Veilige leeromgeving

Voetbalpassie Haarlem realiseert altijd een leuke, fijne en uitdagende leeromgeving, waarin fouten zijn toegestaan en iedere speler zich thuis voelt. Wij geloven 100% in de ontwikkeling van iedere speler!

Individuele aandacht

Iedere speler krijgt bij Voetbalpassie Haarlem de individuele en maximale aandacht die hij of zij verdiend om beter te leren voetballen.