Trainingsgroep JO14 (2010)

Het doel van groepstrainingen van de JO14, is dat wij op een professionele en plezierige manier met veel individuele aandacht en coaching uw kind met plezier leren voetballen. 

Regioteam Niveau
In de JO14 leeftijdsgroep, spelen kinderen, die uitkomen op het niveau van (minimaal) 1e klasse en hoger niveau. Zij vormen met elkaar ons regioteam. Wat wij belangrijk vinden is dat spelers de wil hebben om echt beter nog te worden in het voetbal. De ambitie hebben om met plezier en door hard te werken, nog een stapje hoger misschien te kunnen komen. Daarnaast is een goed gedrag erg belangrijk.
Het vormt de basis om met elkaar goed te kunnen trainen.

Aanmelden seizoen 2023 / 2024
Wilt uw kind ook graag aansluiten in ons regioteam? Meld je vandaag dan nog aan. 

Na aanmelding volgt een uitnodiging voor een gratis proeftraining.

Trainingstijd:

Zondag:  JO14 om 11:45 uur (trainingsduur 1 u en 15 min)

Wij trainen op het complex van Onze Gezellen in Haarlem-Noord. 

Deelnamekosten (2023/2024)
We vragen per training een kleine training bijdrage.
Dit is maximaal 10 euro per training. 

In een trainingsperiode, houden wij rekening met de vakanties. Als er door slecht weer (denk aan storm of sneeuw) niet getraind kan worden, dan halen wij deze training later weer in of verplaatsen de training naar een sporthal.

Voetbalschool JO14

Jouw ontwikkeling en plezier staat bij ons op centraal
  • Maximale aandacht en positieve coaching
  • We gaan aan de slag met je skills. Je leert mooie en nieuwe acties maken. En gaat deze ook toepassen in partijvormen tegen andere spelers. Daarnaast is er ook aandacht voor kracht- en loopscholing, zodat je bijvoorbeeld ook sneller gaat worden en je uithoudingsvermogen ook zal toe nemen. We werken verder ook aan het verbeteren van andere vaardigheden, zoals je traptechniek, zodat je ook nog beter gaat schieten.
  • We maken gebruik van de beste trainingsmaterialen
  • Nike trainingsshirt (korte mouwen)

Aanmelden