Trainingsgroep JO13 (2011)

Het doel van groepstrainingen van de JO13, is dat wij op een professionele en plezierige manier met veel individuele aandacht en coaching uw kind met plezier leren voetballen. 

Regioteam Niveau
In de JO13 leeftijdsgroep (zondag), spelen kinderen, die met hun team uitkomen op (minimaal) Hoofdklasse en 1e klasse niveau. Zij vormen met elkaar ons regioteam. Zij die spelen in deze trainingsgroep, hebben de wil om echt beter te leren voetballen. Daarnaast hebben zij de ambitie om zo hoog mogelijk te voetballen en te trainen, zodat wellicht doorgegroeid kan worden naar een nog hoger niveau.

Aanmelden
Wilt uw kind ook graag aansluiten in ons regioteam? Meld je vandaag dan nog aan. Aanmelden is het hele jaar mogelijk (mits ruimte).

Na aanmelding volgt een uitnodiging voor een gratis proeftraining.

Trainingstijd

Zondag: JO13 om 10:30 uur (trainingsduur 1 u en 15 min)

Wij trainen op het complex van Onze Gezellen in Haarlem-Noord. 

Deelnamekosten 
We vragen per training een kleine training bijdrage.
Dit is maximaal 10 euro per training.

Wij trainen normaal gesproken het het hele jaar door (uitgezonderd vakantieperiodes).

In een trainingsperiode, houden wij rekening met de vakanties. Als er door slecht weer (denk aan storm of sneeuw) niet getraind kan worden, dan halen wij deze training later weer in of verplaatsen de training naar een sporthal.

Voetbalschool JO13

Jouw ontwikkeling en plezier staat bij ons op centraal
  • Maximale aandacht en positieve coaching
  • We gaan aan de slag met je skills. Je leert mooie en nieuwe acties maken. En gaat deze ook toepassen in partijvormen tegen andere spelers. Daarnaast is er aandacht voor kracht- en loopscholing, zodat je bijvoorbeeld ook sneller gaat worden en je uithoudingsvermogen ook zal toe nemen. We werken verder ook aan het verbeteren van andere vaardigheden, zoals je traptechniek, zodat je nog beter gaat schieten.
  • We maken gebruik van de beste trainingsmaterialen
  • Nike trainingsshirt (korte mouwen)

Aanmelden