Trainingsgroep JO13 (2011)

Het doel van groepstrainingen van de JO13, is dat wij op een professionele en plezierige manier met veel individuele aandacht en coaching uw kind met plezier leren voetballen. 

Niveau
In de JO13 leeftijdsgroep (zondag), spelen kinderen, die met hun team uitkomen op (minimaal) Hoofdklasse en 1e klasse niveau. Zij vormen met elkaar ons regioteam. Zij die spelen in deze trainingsgroep, hebben de wil om echt beter te leren voetballen. Daarnaast hebben zij de ambitie om zo hoog mogelijk te voetballen en te trainen, zodat wellicht doorgegroeid kan worden naar een nog hoger niveau.

Aanmelden seizoen 2023 / 2024
Wilt uw kind ook graag bij ons trainen? Meld je vandaag dan nog aan. Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.  Instromen is het hele mogelijk (mits ruimte).

Na aanmelding volgt een uitnodiging voor een gratis proeftraining.

Trainingstijd

Zondag: JO13 om 10:30 uur 

Wij trainen op het complex van Onze Gezellen in Haarlem-Noord. 

Deelnamekosten (2023/2024)
Per 5 trainingen 
€ 50,00 
(exclusief ons Nike tenue).

Na 5x trainen, kun je weer verlengen. Wij trainen normaal gesproken het het hele jaar door (uitgezonderd vakantieperiodes).

In een trainingsperiode, houden wij rekening met de vakanties. Als er door slecht weer (denk aan storm of sneeuw) niet getraind kan worden, dan halen wij deze training later weer in of verplaatsen de training naar een sporthal.

Voetbalschool JO13

Jouw ontwikkeling en plezier staat bij ons op centraal
  • Maximale aandacht en positieve coaching
  • We gaan aan de slag met je skills. Je leert mooie en nieuwe acties maken. En gaat deze ook toepassen in partijvormen tegen andere spelers. Daarnaast is er aandacht voor loopscholing, zodat je bijvoorbeeld ook sneller gaat worden. En we gaan ook aan de slag met het verbeteren van andere vaardigheden zoals je traptechniek.
  • We maken gebruik van de beste trainingsmaterialen
  • Nike trainingsshirt (korte mouwen)

Aanmelden