Trainingsgroep JO11 (2013)

Het doel van groepstrainingen van de JO11, is dat wij op een professionele en plezierige manier met veel individuele aandacht en coaching uw kind met plezier leren voetballen. 

Regioteam Niveau
De JO11 leeftijdsgroep (op vrijdag), bevat spelers, die spelen in de Hoofdklasse en 1e klasse. Zij vormen met elkaar ons regioteam. Zij die spelen in deze trainingsgroep, hebben de wil om echt beter te leren voetballen. Daarnaast hebben zij de ambitie om zo hoog mogelijk te voetballen en te trainen, zodat wellicht doorgegroeid kan worden naar een nog hoger niveau.

Aanmelden seizoen 2023 / 2024
Wilt uw kind ook graag aansluiten in ons regioteam? Meld je vandaag dan nog aan. Instromen is het hele jaar mogelijk (mits ruimte). 

Trainingstijd

Vrijdag: JO11 om 18:30 uur  

Groepsgrootte: maximaal 10 spelers.

Wij trainen op het complex van Onze Gezellen in Haarlem-Noord. 

Deelnamekosten (2023/2024)
€ 9,- (per training)

(exclusief ons Nike-tenue).

Wij trainen normaal gesproken het hele jaar door (uitgezonderd vakantie periodes).

In een trainingsperiode, houden wij rekening met de vakanties. Als er door slecht weer (denk aan storm of sneeuw) niet getraind kan worden, dan halen wij deze training later weer in of verplaatsen de training naar een sporthal.

Voetbalschool JO11

Jouw ontwikkeling en plezier staat bij ons op centraal
  • Maximale aandacht en positieve coaching
  • Je krijgt bij ons techniektraining. Je leert mooie en nieuwe acties maken. Daarnaast werken we je aan je traptechniek, zodat je ook mooie doelpunten zal maken. We spelen ook (kleine) partijtjes, zodat je ook goed zal leren om een bal af te pakken.
  • We maken gebruik van de beste trainingsmaterialen
  • Nike trainingsshirt (korte mouwen)

Aanmelden