Trainingsgroep JO10 (2014)

Het doel van groepstrainingen van de JO10, is dat wij op een professionele en plezierige manier met veel individuele aandacht en coaching uw kind met plezier leren voetballen. 

Regioteam Niveau
De JO10 leeftijdsgroep, bevat over algemeen kinderen, die spelen in de Hoofdklasse of 1e klasse. Zij vormen met elkaar ons regioteam. Wat wij verder erg belangrijk vinden is dat uw kind echt helemaal weg is van voetbal. En de wil heeft om echt beter te leren voetballen.  Dan komt de rest vanzelf ook wel.

Aanmelden
Wilt uw kind ook graag aansluiten in ons regioteam? Meld je vandaag dan nog aan. Instromen is het hele jaar mogelijk (mits plek).

Trainingsdag/tijd

Op vrijdag JO10 groep (regioteam).
(Hoofdklasse & 1e klasse). Aanvang 17:15 uur

Wij trainen op het complex van Onze Gezellen in Haarlem-Noord. 

Groepsgrootte:  Maximaal 10 kinderen

Deelnamekosten (2023/2024)
€ 9,- (per training)
(exclusief ons Nike-tenue)

In een trainingsperiode, houden wij rekening met de vakanties. Als er door slecht weer (denk aan storm of sneeuw) niet getraind kan worden, dan halen wij deze training later weer in of verplaatsen de training naar een sporthal.

Voetbalschool JO10

Jouw ontwikkeling en plezier staat bij ons op centraal
  • Maximale aandacht en positieve coaching
  • Je krijgt bij ons techniektraining. Je leert mooie en nieuwe acties maken. Daarnaast werken we je aan je traptechniek, zodat je ook mooie doelpunten zal maken. We spelen ook (kleine) partijtjes, zodat je ook goed zal leren om een bal af te pakken.
  • We maken gebruik van de beste trainingsmaterialen
  • Nike trainingsshirt (korte mouwen)

Aanmelden