Groepstrainingen

Het doel van groepstrainingen (6-8 spelers) bij ons is dat wij op een professionele en plezierige manier met veel individuele aandacht en coaching jouw voetbalkwaliteiten naar een hoger niveau kunnen trainen.

Baas worden over de bal, het aanleren en verbeteren van skills om je tegenstander op het verkeerde been te zetten en het trainen van kracht, uithoudingsvermogen en snelheid zijn onder andere aspecten waar wij op trainen bij Voetbalpassie Haarlem.

Voetbalpassie Haarlem traint dan ook op een hoog niveau met uitdagende en leerzame oefeningen en waarbij wij spelers ook naar een hoger niveau kunnen tillen. 

Wat verwachten wij van jouw?
Talent gaat gepaard met hardwerken, goed gedrag en doorzettingsvermogen. Dit is ook wat wij verwachten van de spelers. Wij vinden het heel belangrijk dat spelers deze componenten bezitten. Het is de basis om met elkaar aan de slag te kunnen zodat je kan groeien naar een hoger niveau.

Niveau
De voetbalacademie is alleen voor deelnemers die uitkomen in de 1e klasse, Hoofdklasse en hoger. Dit doen wij om het niveau ook hoog te houden voor een optimale weerstand en ontwikkeling. Wij beoordelen dit ook met een proeftraining. 

Trainingstijd academie:
Nieuwe reeks van trainingen per zondag 11 februari 2023.
Proeftraining mogelijk op 5 februari.

Trainingen voor de diverse leeftijdscategorieen (JO9 – JO10 – JO11 – JO12 – JO13) vinden plaats op zondagochtend/middag tussen 09.15 – 13.00 uur.

Wij trainen op het complex van Onze Gezellen in Haarlem-Noord.

In de trainingsreeks, houden wij rekening met de vakanties.

Bij aanmelding nodigen we je uit voor een GRATIS proeftraining. Je kunt dan geheel vrijblijvend kennismaken met onze voetbalacademie. Wij weten meteen dan ook wie jij bent en wat jouw niveau is. Na afloop van deze training kun je aangeven of je graag bij onze voetbalacademie wilt komen trainen.

Deelnamekosten

145,- ( per 10 trainingen & incl trainingskleding )
  • Training op hoog niveau
  • Jouw ontwikking staat op 1
  • Maximale aandacht en coaching
  • Spelersplan met rapport/feedback ontwikkeling
  • Nike trainingskleding (korte mouwen, korte broek en kousen)
Deelnamekosten
100,- ( per 10 trainingen )
  • Indien in bezit van trainingskleding!

Aanmelden