Informatie

Voetbalpassie Haarlem is de voetbalschool van Haarlem en omstreken. Wij organiseren tal van activiteiten om kinderen met nog meer plezier te laten voetballen. Wij trainen tijdens activiteiten zo specifiek mogelijk waarbij wij veel aandacht schenken aan onder andere het verbeteren van techniek, loopcoördinatie en kracht.
Wij maken tevens gebruik van de beste trainingsmaterialen voor een optimale ontwikkeling.

Plezier in het voetballen
Bij Voetbalpassie Haarlem leer je onder andere diverse passeerbewegingen, aannames, verbeteren van het schieten en nog veel meer. Bij Voetbalpassie Haarlem staan individuele kwaliteiten, zelfstandigheid, optimale ontplooiing en plezier centraal.

Voetbalpassie Haarlem staat daarnaast voor passie. Deelnemers die bij ons trainen moeten veel passie hebben voor het voetballen.  Ontwikkeling van talent is belangrijk. Hiervoor zijn ‘MOTIVATIE’ en ‘PLEZIER’ een vereiste. Dit staat op nummer 1 bij Voetbalpassie Haarlem, want wij vinden dat je met deze componenten jezelf optimaal kunt ontwikkelen en dat je daardoor ook met nog meer zelfvertrouwen gaat voetballen.

Voor wie is Voetbalpassie Haarlem
Voetbalpassie Haarlem is voor ieder kind (jongens en meisjes) die actief is bij zijn/haar club in de de selectie en graag nog meer in zichzelf wil investeren door het volgen van extra voetbaltrainingen. Wij hanteren de leeftijd bij de voetbalschool vanaf 7 jaar t/m 13 jaar.

Wij organiseren ook overige activiteiten waarbij wij andere eisen en leeftijden hanteren zoals Peutervoetbal en Privé-trainingen.